perjantai 15. toukokuuta 2015

Blogin uusi nimi

Kuten varmasti huomasitte, blogillani on uusi nimi. Syksyn tyttönen ei mielestäni enää kuvaa blogia osuvasti toisen lapsen syntymän myötä, etenkin, kun nyt odotetaan kesävauvaa. Tätäkin nimeä kyllä pohdin tovin jos toisenkin, sillä jos uusi tulokas onkin poika, on nimi nyt "hieman" tyttömäinen. Toisaalta, ehkäpä tuo pieni tytön tylleröinen olenkin ennemminkin minä itse, kertoohan blogikin minun elämästäni.

Nimi tulee samannimisestä lastenlaulusta, josta pidin lapsena kovasti. Jossain vaiheessa olin jo kokonaan unohtanut kyseisen laulun ja muistin siitä vain pieniä pätkiä, esimerkiksi Tapion ja kuusen. Nyt kun kaivoin laulun sanat kokonaisuudessaan, palautui laulu nopeasti mieleeni ja tätä tulee varmasti laulettua myös omille lapsille.

Blogin osoite pysyy samana, eli ei vaikuta blogin seuraamiseen ja lukemiseen mitenkään.

12 kommenttia:

 1. Ihana uusi nimi ja aivan ihana tuo uusi banneri. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta blogin nimestä!! :)

  VastaaPoista
 3. Pieni tytön tylleröinenhän on tietysti Lotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin se voi tietysti olla :) mutta sitten jos tyttöjä onkin kohta kaksi tai mahdollisesti poika niin ei taas nimi täsmää :D vaikka ehkei tuo ole niin vakavaa ;)

   Poista
 4. Ihana uusi nimi ja banneri on tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tosiaan tuo blogin otsikko nyt! :) Ja tuo on munkin lemppareitani, laulan pienen tytön tylleröisen meidän neidille joka ilta. Se on meidän rauhottumisbiisi, kun aletaan siirtymään tuonne yläkertaan likan huoneeseen nukkumishommiin.

  Ja mulla on tuosta omakin ihana muisto. Olen ollut päiväkodissa lapsena esittämässä sinipiikaa lauluesityksessä. Mulla oli sellanen ihana pitkä sininen viitta ja muistan vielä kuinka tunsin itseni niin kauniiksi sen kanssa. :D

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva nimi blogilla! :) tuo laulu on muuten minullekin tuttu päiväkodista, muistin ihan täysin kun meillä oli joku kevät tästä laulusta esitys jossa olin mukana. :D

  VastaaPoista