tiistai 19. toukokuuta 2015

Pihalla

Vihdoin ja viimein meidänkin pihasta alkaa löytyä puuhasteltavaa taaperolle, tosin aika vaiheessa se silti vielä on. Nyt ollaan kuitenkin ulkoiltu lähes päivittäin ja huudon kanssa tullaan aina sisälle, ulkona olisi niin kiva olla vaikka koko päivä. Valitettavasti joskus täytyy tulla sisälle syömäänkin...

Viime viikolla käytiin ystäväni luona hieman ulkoilemassa; ensin lenkitettiin koiraa, sitten juostiin vesilätäköissä (Lotta ensimmäistä kertaa elämässään) ja kaivettiin kuoppia hiekkakasassa.




Lotan mummo ja pappa toi Lotalle hiekkalaatikon. Laatikko on toistaiseksi kasattuna meidän autotallissa ja odottaa siirtoa paikalleen sekä hiekkaa sisäänsä. Hiekkakin on jo tilattu, vielä se pitäisi saada kuljetettua kotiin. Lotta ei antanut hiekanpuutteen häiritä, vaan kantoi laatikkoon ämpärit ja lapiot, ja lapioi betonia... Onneksi meillä on talon seinustalla sen verran hiekkaa, että hiekkaleikkejäkin ollaan päästy jo leikkimään.


Viikonloppuna veljeni kävi kasaamassa vanhan trampoliininsa meidän pihaan ja siellä onkin ollut hauska käydä pomppimassa. Nyt vaan on vaikea päästä edes kauppaan lähtemään, kun Lotta haluaisi vain "po po po" pomppimaan!



Tarkoitus olisi tosiaan mahdollisimman pian saada hiekkalaatikko leikkikuntoon ja minä haaveilen vielä keinustakin pihalle.

Tänään ulkoillessa Lotta ei halunnut, että häntä kuvataan ja kielsi topakasti. Tällaisia niistä kuvista sitten tuli.



Ps. Tilaamamme sisarusrattaiden piti tulla toukokuun alussa, mutta tänään asiaa liikkeestä kysyessäni sain kuulla, että rattaat tulevatkin vasta 10.6. Niistä oli tarkoitus tehdä esittelyä, mutta se saa nyt odottaa ainakin siihen, että saadaan rattaat kotiin ja päästään niitä testailemaan. Saapa nähdä, ehtiikö rattaat kotiutua ennen vauvaa...

2 kommenttia:

  1. Hiekkalaatikosta tuli mieleen, että ukki aikoinaan rakensi mulle sellaisen meidän talon pihalle. <3 Sitä en tiedä mistä se hiekka siihen haettiin,mutta perustukset olivat ukin työtä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihana muisto tuollainen ukin rakentama hiekkalaatikko. Siinä on varmasti tullut leikittyä monet leikit. :)

      Poista