maanantai 24. marraskuuta 2014

Uimassa

Perjantaina käytiin Lotan ja kummitätinsä A:n kanssa uimassa. Suunnattiin hallille jo aamupäivällä sillä ajatuksella, ettei siellä siihen aikaan juuri muita olisi, ja olihan sisäänpääsykin halvempi arkiaamuina kuin muulloin. No, siellähän oli sitten mummo kavereineen vesijumpassa, joten porukkaa kyllä riitti. Ihan kivasti saatiin kuitenkin pulikoida rauhaksiin. :) Aloitettiin lastenaltaasta, joka oli todella pieni ja vesi ylsi juuri ja juuri pohkeisiin saakka. Lotta hämmästeli alkuun kovasti altaan keskellä olevia viidakon eläimiä ja kannua, joka täytyttyään kippasi vedet altaaseen. Pian tyttö jo leikki purkeilla ja ämpäreillä kuin vanha tekijä.

Koska tuossa pienessä matalassa altaassa ei oikein uiminen onnistunut, siirryimme vesijumppareiden kanssa samaan altaaseen mutta toiseen päähän. Siinä päässä vesi sitten ylsikin kaulaan asti ja oli melko raskasta pidellä Lottaa pinnalla, mutta Lotta hihkui onnesta kun pääsi kunnolla uimaan. Lopuksi käytiin vielä testaamassa poreallas, joka aluksi hämmästytti Lottaa mutta josta oli ilmeisen hyvät näkymät vesijumpan vetäjään, kun Lotta alkoi häntä kovasti kannustamaan ja oli jo itsekin menossa mukaan jumppaamaan.

Lopuksi käytiin vielä hieman saunomassa. Eräs mummeli kysyi saunassa Lotalta, oliko uimassa kivaa, johon Lotta vastasi tomerasti "ei ollu". Mummo sitten epäili Lotan narraavan, kun itse jäin lähinnä hämmästelemään, että nytkö se alkoi puhua. :D Annoin Lotalle lounaan kahvilassa ennen kotiinlähtöä ja toivoin kolmen tunnin päikkäreitä, olihan tuo uintireissu varmasti jännittävä ja väsyttävä pienelle ihmiselle. Uni tulikin alle minuutissa lähdöstä, mutta kun ajoin autolla kotipihaamme, siellä Lotta tuijotti minua silmät selällään. Se niistä kunnon päiväunista ja äidin omasta ajasta. Uiminen taisi kuitenkin Lotan mielestä olla varsin mukavaa, sillä typy oli hyvällä tuulella koko loppu illan, vaikka päiväunet jäivätkin lyhyiksi.

Pakko laittaa tähän loppuun vielä kuva Lotan ihan lemppari "leluista": iskän rallipassi ja tuollainen käsivarteen laitettava kännykän kotelo. Nuo Lotta etsii monta kertaa päivässä käsiinsä ja pujottaa itse passin kaulaan ja kännykkäkotelon käteen. Niiden kanssa se sitten touhottaa menemään. :)


6 kommenttia:

 1. Oiii, alkoipa tehdä mieli uimaan! Meidän kaupungin hallista ei kyllä löydy poreammeita, mutta sentään se lastenallas ja pari lelua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mekin oltiin oikeammin kylpylässä, niin sillä siellä oli porealtaat ja kaikki. :) Vaikka pienihän tuo kylpyläksi on, mutta menee varsin hyvin tällaiseen tarkoitukseen. Ja oli kyllä kiva käydä pitkästä aikaa, pitäisi käydä useamminkin!

   Poista
 2. Hih, ihana Lotta. :)
  Me ei olla käyty uimahallissa ikuisuuteen, musta siellä on niin kylmää vettä etten kestä olla siellä kauan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyiih, kylmä vesi on kyllä inhottavaa! Tuolla tais olla 32-37 asteista altaasta riippuen, mukavan lämpöistä. :)

   Poista
 3. Heips, muutaman blogin kautta päädyin tänne ja innostuin lukemaan tuota blogisi alkupuolta, kun huomasin, että osoite on syksynpoikanen. Ihan kiinnostuin, että mitenkäs sieltä tuollainen söpö tyttö putkahti. ;)

  Nätti tyttö ja mukavanoloinen blogi sinulla, saatanpa kerran jos toisenkin vielä vierailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan vierailemaan :) Ja tosiaan, poikaahan meille ultrassa kovin povattiin mutta saatiinkin mitä suloisin tyttö. :)

   Poista