perjantai 7. marraskuuta 2014

Jee!

Kun Lotalle sanoo "jee!", nostaa Lotta kädet pystyyn ja tuulettaa. Tänä aamuna mä tuuletin, koska Lotta nukkui klo 20-07 heräämättä kertaakaan! En muista milloin viimeksi oltais nukuttu koko yö, vaikka tietenkin itse valvoin pari tuntia viimekin yönä. Toivotaan, että yöt nyt tuon lääkkeen myötä paranisivat eikä tämä olisi ollut vain tällainen kerran tapahtuva ihme. Nyt tietysti hieman harmittaa, etten vienyt Lottaa lääkäriin jo pari viikkoa sitten jos unet tosiaan paranivat lääkkeen ansiosta, mutta onneksi käytiin edes nyt.


Täällä satoi viime yönä paksu kerros lunta ja sitähän oli mentävä aamupäivällä ihmettelemään. Koirat piehtaroivat lumessa innoissaan, mutta Lotta ei ollut aivan yhtä innoissaan, sillä olihan käveleminen hankalampaa hangessa. Hetkinen kuitenkin taaperrettiin pihassa ja ihmeteltiin, kunnes tultiin takaisin sisälle leikkimään.


Kun Lotta heräsi päiväuniltaan lähdettiin käymään ystäväni ja hänen 1,5 kuukautisen tyttönsä kanssa kaupungilla. Lotta istui nätisti rattaissa, mutta kahvilla käydessä oli varsin kovaääninen. Oli kyllä nätisti, ei kiukutellut tai muuta, mutta kertoi juttunsa lähinnä huutamalla. Ja juttuahan riitti... No, toivottavasti muut kahvittelijat eivät ottaneet nokkiinsa metelistä. Minua ja Jonia kysyttiin tytön kummeiksi ja oikein mielellämme suostuimme. Itsenäisyyspäivänä olisi sitten luvassa nimiäiset, jännää. :) 


Kotiin tultiin vasta hetki sitten ja pian aloitetaankin jo Lotan iltatoimet. Toivotaan ensi yöstä yhtä hyvää kuin viime yö oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti