perjantai 14. marraskuuta 2014

Sohvaperuna

Lotasta on tullut kunnon sohvaperuna. :D Jostain syystä Lotta tykkää kovasti olla sohvalla, siellä on kiva konttailla, lukea kirjaa, katsoa piirrettyjä, hieman pomppia ja välillä löhötäkin. Varsinkin nyt, kun Lotta on oppinut itse kiipeämään sohvalle, löytyy tyttö sohvannurkasta vähän turhankin usein.


Televisio meillä on yleensä auki aamulla ja iltapäivällä Pikku Kakkosen verran. Siitäkin Lotta katsoo yleensä vain ohjelmien alku- ja loppulallatukset, yleensä yhteensä ehkä noin viidestä kymmeneen minuuttia. Väsyneinä aamuina saattaa tuijottaa apaattisena pidempäänkin. Aamulla suljen television aina lastenohjelmien jälkeen, mutta iltaisin tv saattaa jäädä päälle melkeinpä koko loppuillaksi. Myönnettäköön, että Jonin tultua kotiin vietämme paljon yhteistä aikaa nimenomaan sohvalla makoillen, vaikkei välttämättä tv:kään olisi päällä. Lotta kiipeilee sylissä ja etsimässä meidän kaikkien napoja ja korvia, sekä kantaa kirjoja luettavaksi.


Toisinaan Lotta istuu sohvalla äidin kainalossa, mutta välillä tyttö haluaa olla itsekseen ja kömpii etäämmälle (kuten näissä kaikissa kuvissa). Yleensä iltaisin sohvalta tai sen välittömästä läheisyydestä löytyy melkoinen arsenaali leluja ja kirjoja, kun niitä on sinne pitkin päivää kannettu.


Tänään tällä äidillä on vapaailta, kun lähden kaverin kanssa hieman pikkujouluilemaan. Lottis saakin jäädä iskän kanssa kuluttamaan sohvannurkkaa. ;)


8 kommenttia:

  1. Hih, varsin relasti osaa tyttö ottaa. :) Hauskoja kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo välillä saa kyllä nauraa itsekin ihan kippurassa, kun toinen niin rennosti loikoilee. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia. :D Välillä saa olla myös sohvaperuna!

    VastaaPoista
  3. Voi mikä ihana "sohvaperuna" siellä, se on hyvä että osaa ottaa välillä rennosti. :D

    VastaaPoista
  4. Hahaha - ihan parhaat kuvat! :D Ihana Lotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse naureskelen tolle toiselle kuvalle kun on jalka oikein tolleen työnnettynä sivulle :D

      Poista