perjantai 3. kesäkuuta 2016

Huomenna juhlitaan!

Huomenna juhlitaan Venlan synttäreitä, joten touhua on tänään riittänyt. Kaiken lisäksi päivä alkoi aivan surkeasti: molemmat tytöt oli pahalla päällä ja vain huusivat, ja mun päätä takoi aivan järkyttävä migreeni. Onneksi nyt jo iltapäivän puolella asiat näyttää paremmalta: on siivottu ja leivottu, eikä päähänkään satu enää ihan niin kovasti. Vielä olisi hommaa jäljellä, mutta ehkä me tästä selvitään. :)Lotalle olen puhunut juhlista koko viikon ja valmistellut häntä siihen, että Venla saa lahjoja, ei hän. Lotta aikoo auttaa Venlaa avaamaan paketit, mutta saapa nähdä kuinka tyttö malttaa antaa lahjat oikeasti venlalle eikä nappaa lahjoja heti itselleen. Veikkaanpa, että asiasta käydään huomenna jonkinmoista vääntöä kerran jos toisenkin. Lotta kuitenkin odottaa juhlia kovasti ja on jo monta kertaa sanonut venlalle, että nyt on sinun juhlapäivä ja odottanut ikkunassa juhlavieraita.

Venla meni juuri päiväunille, joten nyt mennään Lotan kanssa askartelemaan venlalle syntymäpäiväkortti. Lotta oli sitä mieltä, että Venla haluaa tähden muotoisen kortin, joten sellaisen teemme. :)


6 kommenttia:

 1. Kivoja juhlia teille! :) Meillä on juhlat sunnuntaina, joten huomenna olisi edessä siivous- ja leipomisurakka, onneksi juhlien valmistelu on ihan kivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin teille! :) Onhan tuo juhlien valmistelu ihan mukavaa puuhaa, mutta ehkä meidänkin olisi pitänyt viettää juhlat sunnuntaina, jottei mun olisi tarvinnut yksin viihdyttää kahta kiukkuilijaa, siivota ja leipoa... :D onneksi kaikki on kuitenkin nyt tehty, vaikka toki aamullekin jäi tarjoiltavien tekemistä. :)

   Poista
 2. Ihania juhlia teile! <3 Mekin suunnataan huomenna 2v juhliin :) Lasten juhlat on kyllä niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivat juhlat olikin. <3 kivoja juhlia myös teille ja totta tosiaan, lasten juhlat on ihania, niin niiden järjestäminen kuin vieraana oleminenkin. :)

   Poista