maanantai 13. kesäkuuta 2016

Venlan 1-vuotis neuvola

Tänään käytiin pitkästä aikaa pyörähtämässä neuvolassa hakemassa uudet mitat. Rokotuksiakin piti tänään saada, mutta koska olin taas hieman epäileväinen Venlan korvien suhteen ja th:nkin mielestä toinen korva hieman punoitti, niin saatiin tälle päivälle aika lääkäriin ja viikon päästä käydään sitten hakemassa ne rokotukset. Käytin Venlan jo viikko sitten lääkärissä juurikin korvien takia ja silloin ne olivat terveet. Samat oireet on jatkuneet tässä koko ajan (repii korvaa, työntää sormea korvaan, on kiukkuinen, roikkuu tississä), joten pelataan nyt varman päälle ja käydään vielä lääkärissä tarkistamassa tilanne. Hampaitakinhan tuo taas tekee, eli oireet voivat hyvinkin johtua myös siitä. Mutta sitten takaisin siihen neuvolakäyntiin ja tässä olisikin typyn uudet mitat, suluissa 10 kk mitat 13.4:

Pituus 73,6 cm (72,2 cm)
Paino 10 kg 750 g (10 kg 160 g)

Paino huitelee pluskäyrällä, mutta pituus tipahti nyt alimmalle miinuskäyrälle. Pituus ei saisi enää tippua alaspäin, joten meillä onkin kasvukontrolli kolmen kuukauden päästä. Hassua muuten, että Venla on vain vähän päälle 70 cm pitkä, mutta käyttää vaatteissa jo kokoa 86, etenkin paidoissa. Mutta Venlalla onkin isältään peritty pitkä selkä.

"Pituutta tullut naftisti, painoa suhteessa hyvin. Tarkkaavainen tyttö. Tukea vasten kävelee. Ruoka maistuu hyvin."

Tänään siis luvassa vielä lääkärikäynti ja viikon päästä ne rokotteet. Se onkin sitten viimeinen kerta meidän ihanalla neuvolatädillä, hän nimittäin kertoi vaihtavansa kesän jälkeen työpaikkaa. Toivottavasti saataisiin joku yhtä ihana täti jatkajaksi. 

2 kommenttia:

  1. Se on harmi, kun mukava neuvolatäti vaihtaa paikkaa. Toivottavasti saatte kivan tilalle :)

    VastaaPoista