tiistai 14. kesäkuuta 2016

Lastenkonsertissa

Tänään käytiin Mimin ja Kukun lastenkonsertissa ja täytyy kyllä sanoa, että oli ihan huippua! Mulla ei ollut mitään odotuksia konsertista, ehkä epäilyksiä että kuinka nää meidän tylleröiset jaksaa sen puoli tuntia katsella ja kuunnella, mutta sainkin kyllä yllättyä iloisesti.


Me oltiin ajoissa paikalla ja päästiinkin ihan eturiviin katsomaan. Venla oli mennessä rattaissa, mutta onneksi otin sen sieltä pois, sillä Venlahan se vasta jammasikin mukana!


Esitys oli hauska, Kuku-leijona kävi välillä yleisön seassa ja Mimikin otti kontaktia lapsiin monen monta kertaa. Lotta jorasi mukana; hyppi, pomppi, heilui ja lauloi minkä kerkesi. Joissain väleissä Lottaakin kyllä kiinnosti kivet enemmän, mutta pääasiassa jaksoi seurata esitystä ja olla mukana. Ja lähtipä Lotta jopa yksin mukaan Mimin ja Kukun ja kaikkien lapsien tekemään letkaan, ja siellä se mun isopieni tyttö meni ihan ilman äitiä!


Tosiaan myös Venla seurasi esitystä ihan innoissaan ja heilui mukana. Hyppi kun hyppyytin, heilutti käsiä ja taputti. Oli siis tosi kiva tapahtuma ja ehdottomasti mennään uudestaankin, jos Mimi ja Kuku vielä täällä päin esiintyvät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti