tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 1. luukku

Julkaisen nyt täällä blogissakin, mitä Lotan joulukalenterista paljastuu. Vielä eiliseen asti olin epävarma, jaksanko vielä tänä vuonna tehdä Lotalle joulukalenteria, mutta päätin kuitenkin tehdä. En tiedä itsekään jokaisen luukun sisältöä, mutta eiköhän kaikkiin luukkuihin jotakin keksitä. :) Kalenterina toimii numeroidut pussukat, jotka sain äidiltäni, mutten oikein tiedä pidänkö niistä, sillä ne oli jotenkin hankalat... Ehkä ne kuitenkin tällä kertaa riittää.


Ensimmäisestä pussista löytyi lappu, joka kehotti Lottaa pukemaan uuden joulupaidan ja tonttulakin päällensä, sillä oli aika kuvata kuvia joulukortteihin. Tässä muutama tuotos, tuli paljon kivoja kuvia joissa toisella on aivan mahtava ilme ja toisella silmät kiinni tai katsoo pois päin. Ehkä sieltä kuvien joukosta kuitenkin joku korttiinkin kelpaava löytyy.








8 kommenttia:

  1. Vau mitä ihania tytön tylleröitä! :) Tuo viimeinen on melkein mun suosikkini... Siinä on sellanen rauhallinen joulun tunnelma!

    VastaaPoista
  2. Juu, nuo pussukat ovat kyllä hankalia. Mulla oli penskana yhtenä vuotena pussukkakalenteri, mutta sitten palattiin äitin kanssa taas tulitikkuaski kalenteriin.
    Tän vuotisen tulitikkuaskikalenterin näet täältä http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2015/12/joulukalentereita.html
    Mukavaa joulukuuta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin jo kurkkaamassa nuo sinun kalenterit ja hyvältä näytti! Ehkäpä munkin on alettava keräämään tulitikkuaskeja. :)

      Poista
  3. Voi että kuinka suloisia pikku tonttuja siellä.♥

    VastaaPoista