perjantai 6. marraskuuta 2015

Venlan 5 kk neuvola

Ollaan sairastettu vuorotellen koko viikon, joten vielä eilen illalla en ollut varma, päästäänkö aamulla lähtemään Venlan neuvolaan. Aamulla kaikilla oli kuitenkin jo parempi olo, joten neuvolaan lähdettiin. Päätettiin kuitenkin jättää rokotukset 6 kk neuvolakäynnille, sillä vaikka Venlankin nuhaisuus oli jo parempaan päin, ei haluttu ottaa riskiä, että rokotukset huonontaisivat taas öitä.

Neuvolassa ei siis tällä kertaa tehty muuta kuin otettiin uudet mitat ja juteltiin kuulumiset. Ja tässä niitä mittoja, suluissa kuukauden takaiset joita en tainnut koskaan muistaa tänne blogiin päivittää...

Paino 8260 g (7560 g)
Pituus 64,4 cm (62,8 cm)

"Upeasti kasvaa rintamaidolla. Hurmaava, seurailevainen tyttö. Kääntyy topakasti. Nyt flunssainen. Nukkuu hyvin."

Painoa on tosiaan tullut reippaasti, joten jatketaan täysimetyksellä sinne suositeltuun puolen vuoden ikään saakka. Reisimakkarat on kohdillaan ja yötkin nukutaan suhteellisen hyvin, joten merkkejä muun ruuan tarpeesta ei vielä ole. Kiinteäthän otetaankin sitten kuukauden päästä rytinällä, saa nähdä miten itse pysyn perässä, Lotalla kun kiinteät aloitettiin pienillä maisteluannoksilla jo nelikuisena. Venla kuitenkin jo osoittaa kiinnostusta meidän ruokiin, joten valmius syömisen aloittamiseen on jo olemassa. 

Neuvolassa ei tosiaan tällä kertaa sitten muuta ollutkaan ja käynti oli melko pikainen. Nyt askarrellaan Lotan kanssa vielä hieman isänpäiväjuttuja. ;)

4 kommenttia:

 1. Hienosti siellä kasvetaan. :)
  Mä jo kauhulla ootan niitä ekoja piikkejä. :( Pääsee niin itku itelläkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneks piikit otettiin viimeksi aika vähillä itkuilla, toivottavasti seuraavatkin. Ja toivottavasti myös teillä menis rokotusten ottaminen hyvin. :)

   Poista
 2. Missä välissä Venla näin on kasvanut? Mää oon vähän pitänyt taukoa blogeilusta, niin yhtäkkiä tuntuu, että vauvatkin on ottanut kasvupyrähdyksiä. :D Jos multa kysyttäis, niin olisin ajatellut Venlan olevan ehkä jotain max 3kk. :D

  VastaaPoista