torstai 6. elokuuta 2015

Ristiäisvalmisteluja

Tällä viikolla meillä on käynyt tohina, kun ristiäisiin on alettu valmistautua. Maanantaina äitini kävi pesemässä ikkunoita (en tiennytkään, että ne ovat oikeasti noin kirkkaita...) ja kahviteltiin samalla kummisetäni ja mummoni kanssa. Tiistaina kävin jälkitarkastuksessa (kaikki ok) ja vauvan kanssa pyörähtämässä kaupungilla.


Joka päivä on paikkoja järjestelty, nurmikkoa leikattu ja to do-listalta ruksittu tehtyjä tehtäviä. Ehdittiinpä keskiviikkona treffaamaan muita kylämme äitejä, virkistävää vaihtelua siivoiluun. :)


Tänään pappi kävi meillä juttelemassa kasteen kulusta ja nyt on sitten se nimikin vihdoin päätetty. Etunimi on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, mutta toiseksi nimeksi oli useampi vaihtoehto. Lauantaina se sitten paljastuu. ;)

Käytiin tänään myös  koko perheen voimin lounaalla. Lotta viihtyi hienosti leikkipaikalla ja piirtämässä ja pikkusisko veteli sikeitä.



Huomenna luvassa onkin sitten vielä kunnon siivoamista ja leipomista. Eiköhän ne juhlat siitä valmistu. :)

8 kommenttia:

  1. Ah miten rakastan juhlien järkkäämistä! Odotan jo teidänkin ristiäisiä täällä kuumeisesti. :D Ja mulla on likan ekat synttärit jo pitkälle suunniteltuna. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä tykkään juhlista. :) Ja hei, hyvähän se on olla ajoissa. :D

      Poista
  2. Eiköhän ne juhlat tosiaan aina valmistu ja parempi mitä vähemmän koittaa stressata :) Niitten jälkeen onkin jo kohta 2v- juhlat myös teillä! Hurjaa miten aika menee nopeeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, synttäritkin tulossa! Mun kaveri kysyikin, että mitä alan nyt pähkäillä kun nimi on päätetty ja sitä on niin pitkään pyöritelty. Sanoin, että alan jännäämään Lotan kerhon aloittamista mutta pitäähän niitä synttärietäkin tosiaan alkaa suunnitelle. :D

      Poista
  3. Ihania ristiäisiä teille. :)
    Munkin pitäis mennä leipomaan kun huomenna juhlitaan niitä Iidan 10v juhlia. :)

    VastaaPoista
  4. On noissa juhlissa kyllä järjestelynsä, varsinkin lasten kanssa, mutta ovathan ne kaiken sen arvoisia. :) Toivottavasti ristiäisjuhlat ovat onnistuneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hommaa kyllä riitti, mutta juhlat on nyt onnellisesti ohi ja voi hieman huokaista. :)

      Poista