maanantai 10. elokuuta 2015

Venla 2 kk

Lauantaina Venlalla tuli ikää mittariin jo kaksi kuukautta ja tänään käytiin neuvolassa hakemassa uudet mitat.

Kaksi kuukautinen Venla haluaa jo kovasti seurustella. Jos hänet jättää sitteriin istumaan niin, ettei näe muita, ei hän siinä kauaa viihdy. Paljon kivempaa on katsella vaikkapa isosiskon touhuja. Paras paikka on kuitenkin äidin syli ja mieluiten vielä tissi suussa... Venla ei siis vieläkään syö tuttia tai pulloa, edes Lotan syöttämänä. ;)


Pari kertaa olen saanut Venlan syömään pullosta huimat 10 ml. Lotta yleensä sitten huitaisee loput maidot omaan suuhunsa, mutta tänään yritti syöttää niitä vielä vauvalle siinä onnistumatta.

Neuvolakäynti oli pikainen, otettiin vain mitat ja annettiin ensimmäinen rotavirusrokote. Sillekin Venla vain irvisteli ja yökkäili (rotarokote ei siis ole piikki vaan annetaan suun kautta nesteenä). Nyt Venla painaa 5760 grammaa ja on 59 cm pitkä. Pituutta kyllä hieman epäilen, koska pää ei ollut ihan kunnolla kiinni mittalaudan seinässä, mutta sinne päin se ainakin on. :)

Lotta oli mukana neuvolassa ja koska olin luvannut, että neuvolan jälkeen mennään puistoon, Lotta hoki koko käynnin ajan "puistoon, puistoon" ja sanoi heipatkin monet kerrat. Puistossa olikin kiva käydä pitkästä aikaa leikkimässä, Venlakin nukkui vaunuissa kun välillä kävi vähän heiluttamassa.


Törmäsimme eilen ensimmäiseen "ongelmaan" Venlan nimen suhteen. Toisen koiramme nimi on Nella ja Lotan suusta Nenna. Myös Venla kääntyy Lotan suussa Nennaksi ja Lotta luuleekin, että Venlasta puhuttaessa puhutaan Nellasta. Mutta eiköhän tuo ajan kanssa korjaannu, ei vaan oltu arvattu, että Nella ja Venla menisi sekaisin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti