tiistai 11. elokuuta 2015

Ristiäislahjat

Tässäpä sitten Venlan hienot ristiäislahjat. :)

Kummeilta Venla sai valokuvakehyksen, soittorasian ja rahaston, johon tupsahtaa joka kuukausi 15 €. (Pitäis varmaan laittaa Lotankin rahastoon säännöllisesti rahaa...).



Isovanhemmilta ja isoisovanhemmilta tuli kastetodistuskäärö, ensihammasrasia, vauvakirja, Pikku Myy muki ja kulho, Marimekon vaatteita sekä aivan ihana muistojen laatikko.








Enoiltaan Venla sai Pentikin pupun, Pikku Myy pyyhkeen, pipon, paidan ja Irlannista asti tuodun pehmoisen lampaan.



Kaikki lahjat olivat todella hienoja ja mieluisia. Seuraavaksi äidillä onkin vuorossa juosta ympäri kaupunkia kaiverruttamassa lahjoja, ne kun taisi jokainen olla hankittu eri liikkeestä. :D Kiitos vielä kerran kaikille ihanista lahjoista! <3

8 kommenttia:

  1. Meillä ei onneksi kaiverettavia tullut kuin kummeilta mun toiveen mukaiset lusikka ja kehys. Etunimikin multa lipsahti etukäteen, joten oli kaiverrukset valmiina. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa olis kehys, soittorasia, kastetodistuskäärö ja ensihammasrasia kaiverrutettavia ja sit mä ostin Venlan syntymän kunniaksi sormuksen kuten Lotastakin niin sekin pitäis kaiverruttaa. :D tosin aateltiin et ehkä tohon ensihammasrasiaan vois kaiverruttaa sit sen päivän kun hammas lähti.

      Poista
  2. Nii, ja huippuihania lahjoja pikkuneiti saanut. :)

    VastaaPoista
  3. No kyllä on ihania ja kivoja lahjoja. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania lahjoja pikkuinen on saanut. :)
    Ihana tuo Pikku Myy ensihammasrasia!

    VastaaPoista