tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ristiäiskutsut ja syntymäpäivät

Nyt kun viimeinenkin kutsu ristiäisiin on toimitettu perille, on aika esitellä kutsut täälläkin. Kaikille kutsutuille kerrottiin ristiäisistä jo ennen vauvan syntymää, heti kun pappi oli varattu. Halusimme papiksi saman herran, joka on ollut minun rippipappini, Jonin armeijapastori, vihkinyt meidät ja kastanut Lotan, ja hänen kesälomiensa takia ristiäispäivä varattiin jo toukokuussa. Kutsut askartelin vasta pari viikkoa sitten ja viimeisille annoin kutsun käteen tänään. Tällaiset kutsut pikkusiskon ristiäisiin siis vieraille lähti:Jalkapohjien kuvat painoin ensin paperille sormiväreillä. Sitten skannasin kuvan ja tulostin kutsuihin. Näppärää. :)

Tänään minulla on syntymäpäivät ja jos laskin oikein, täytin 28 vuotta. Syntymäpäiviäni olen juhlinut leikkimällä yksinhuoltajaa, Jonilla on kiireinen viikko ja mm. eilen oli töissä 7-21, eikä tuota ole tänäänkään kotiin vielä kuulunut. Eilen kiitin onneani, etten ole kahden lapsen yksinhuoltaja, niin hauskaa meillä tyttöjen kanssa oli... Onnekseni minut huolittiin tänään kylään kummityttömme luokse ja sainpa oikein jäätelöä kera tuoreiden mansikoiden, nam! Nyt tsemppaan loppuviikon yh-äitiyteen, ensi viikolla sitten yritetään saada kämppä juhlakuntoon ristiäisiä varten.

10 kommenttia:

 1. Aurinkoisen lämpimät synttäri onnittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea ja tsemppii yksinoloon!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kutsut! ♥ Ja paljon onnea synttärisankarille. :)
  Meillä juhlitaan tuona päivänä kun teillä on ristiäiset Iidan 10v juhlia. :)

  VastaaPoista
 4. Paljonpaljon onnea! :) Yh-leikit ei oo kauheen houkuttelevia, ei voi kuin hattua nostaa niille, jotka siinä pärjäävät 24/7! Ja ihanaa, ristiäisit! Odotan jo niin sitä nimeä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi tämä on tosiaan vain väliaikaista!

   Heh, pitäis meidänkin vielä se nimi päättää.. :D

   Poista
 5. Synttärionnea!!

  (Miunkin pitää aina välillä googlettaa how old am I -laskuri, koska en ole iästäni aina ihan varma... :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Enpäs tiennytkään tuollaisesta laskurista, pitänee alkaa itsekin käyttää. :D

   Poista