sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Iso tyttö

Tässä jokin aika sitten havahduin siihen, ettei pikkusisko olekaan enää mikään pikkuvauva. Hän jaksaa olla hereillä hyviäkin pätkiä päivisin ja haluaa seurustella. Vaatteet käyvät pieniksi ja kaapista pitäisi kaivaa isompia esille. Mikä ihaninta, pikkusisko on alkanut hymyillä.


Myös Lotta on keksinyt uusia juttuja. Hän kuljettaa wc-jakkaraa ympäri taloa, sytyttelee valoja ja avaa ovia. Eilen Lotta oli kiivennyt jakkaran avulla meidän sänkyyn ja makoili peiton alla vauvan tutti suussa... Pikkusisko piti tietenkin saada viereen.


Edellisessä postauksessa taisin mainita leikkihuoneen tekemisestä. Nyt huone on raivattu ja hyllyt koottu (vauva mukana kantoliinassa kun ei muualla viihtynyt). Lotta tykkää leikkiä leikkihuoneessa, joskin on myös tajunnut että pystyy siellä salaa tekemään tuhmuuksia, mm. yksi päivä oli kaatanut vesipullostaan kaikki vedet ympäri huonetta keitellessään "kahvia". Lelut on tähän mennessä pysynyt ihan kivasti huoneessa ja nekin mitkä kulkeutuu muualle, on helppo palauttaa. Olohuoneessamme ei ole enää jatkuva kaaos, ihanaa!

4 kommenttia: