sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Synttärikemut osa 3 ja 4

Nää tulee nyt vähän myöhässä, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. ;)

Keskiviikkona pidettiin siis oman kylämme vauvapiiri meillä ja samalla hieman juhlistettiin Lotan synttäreitä. En nyt tiedä lasketaanko tuota oikeasti synttärijuhliksi, koska vauvapiirin kanssa kokoonnumme kerran viikossa ja nyt vain sattui olemaan meidän vuoro isännöidä, mutta samapa tuo. :) Edellisenä iltana pari mammaa perui tulonsa ja osallistujalista näytti kovin lyhyeltä, mutta olihan sitä tohinaa pienemmälläkin porukalla ja lopulta toinen peruneistakin ehti paikalle hieman myöhemmin. Lotta viihtyi jälleen hyvin ja päiväunet kyllä maistui treffien jälkeen!

Tänään sitten vietettiin syntymäpäiväjuhlien viimeistä osaa, kun Jonin isovanhemmat ja serkku sekä Lotan toiset kummit kävivät vieraisilla. Lotta oli taas nukkumassa kun vieraat saapuivat, mutta heräsi pian ja oli varsinainen syliluuta. Vaikka kyllähän se siitä sitten taas hetken päästä reipastui ja piti puhetta kahvipöydässä. Lahjapostaus on tosiaan tulossa myöhemmin, mutta tänään saaduista lahjoista on pakko mainita Jonin isovanhempien Pariisista Lotalle ostama ihana keltainen sadeviitta. Lotta rakastui siihen ja halusi koko ajan saada sen päälleen! Veikkaanpa, että käydään vielä ulkona ottamassa hieman kuvia viitan kanssa.


Vaikka onkin ollut ihanaa tavata ystäviä ja sukulaisia Lotan syntymäpäivien merkeissä, niin täytyy kyllä myöntää, että on noiden juhlien järjestäminen myös raskasta. Ja mitä se tuleekaan olemaan, kun Lotta itse pääsee vaikuttamaan juhliin ja haluaa kaiken maailman teemoja ja koristeita! Tämän vuoden juhlat otin tarkoituksella hieman rennommin, enkä väkertänyt koristeita ja teemakin taisi olla "Lotta 1-v".  Jonin sanoin: "Nyt ei kyllä kutsuta vieraita ihan hetkeen".  ;)

2 kommenttia:

 1. Eihän niitä teema juhlia välttämättä edes tule. Ei ainakaan mun lapsuudessa ollut kellään teema synttäreitä. :)
  Tosin se taitaa olla nykyajan "juttu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo totta, eipä munkaan lapsuudessa tainnut synttäreillä olla mitään erityistä teemaa. Nykyään vaan tuntuu ett kaikilla on teemat jo heti 1-v synttäreillä :)

   Poista