maanantai 22. syyskuuta 2014

Synttärikemut osa 2

Ilmeisesti juhlista väsyneenä Lotta nukkui koko yön heräämättä kertaakaan ja heräsi jälleen vasta kahdeksalta. Luksusta! Aamupäivän ohjelmassa oli taas hieman leipomista, mutta enemmän leikkiä. Kahdeltatoista Lotta nukahti päiväunille rattaisiinsa.

Sunnuntaina vieraina olivat Lotan kummisetä ja -täti, kahden viikon päästä 1-vuotis synttäreitään juhliva E poika äitinsä kanssa sekä kummityttömme perheineen. Lotta heräsi 2,5 tunnin päikkyjen jälkeen ja pääsi taas heti avaamaan lahjoja.


Kaverukset
Pian Lotta huomasi kahvipöytään laitetun matkasyöttötuolin ja oli sitä mieltä, että nyt on päästävä pöytään! Onneksi kärryleikit veivät huomion vielä hetkeksi, jotta pöytä saatiin valmiiksi.


Täytyy sanoa, että vaikka lapsia oli yhteensä vain neljä, oli meno välillä aikamoista! Kaksi vuoden ikäistä, pian 2-vuotta täyttävä kummityttömme sekä hänen 4-vuotias veljensä saivat ihan kiitettävästi meteliä aikaan. ;)

Synttärisankari oli iltapäivästä taas kovin väsynyt ja nukahtaminen oli myös tänä iltana vaikeaa jännittävän päivän päätteeksi. Kuitenkin nukuttiin taas koko yö putkeen (tai Lotta ja Joni nukkui, minä valvoin jostain syystä pari tuntia keskellä yötä). Pohdittiin vielä illalla Jonin kanssa, että kyllä kaksi päiväiset juhlat on melko rankat, oltiin itsekin aika puhki. Mutta niin varmaan olisi ollut rankkaa, jos kaikki olisivat tulleet samana päivänä. Ehkä ensi vuonna kokeillaan sitten pitää juhlat parissa osassa, mutta eri viikonloppuina..?

Vielä olisi luvassa 1-vuotiaan juhlintaa vauvapiirin kesken ja toisten kummien kanssa, niistä lisää myöhemmin.


10 kommenttia:

  1. Ihana synttäriviikonloppu ollut teillä. :) Niin suloinen sankari.♥
    Kyllä noiden juhlien jälkeen on aina ihan puhki, mutta on niitä kiva järjestää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa oli kyllä juhliakin, kyllä sitä pienen väsymyksenkin kestää varsinkin kun näki, että sankari nautti olostaan. :)

      Poista
  2. Ehkä juhlat olivat rankat ja veivät voimia, mutta jää niistä sentään ihanat muistot. <3

    VastaaPoista
  3. Ihana 1vee sankaritar <3 ! Paljon Onnea!

    VastaaPoista
  4. Ihana synttärityttö, ja ihania kuvia!

    Miekin olen pohtinut tuota juhlajuttua, että olisiko ensi vuonna aamupäivä- ja iltapäivävieraat (vain yhdet sotkut!) vai taas kaksi juhlapäivää. Kahdelle viikonlopulle en jaksaisi juhlia venyttää, mutta mutta.. Hankalaa tämä hauskanpito! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järjestelyiden kannalta olisi kyllä helpompaa pitää kerta rysäyksellä juhlat! Ja ehkä 2-vuotias jo jaksaisin paremmin juhlia koko päivän. Tää on taas näitä äitiyden haasteita. ;)

      Poista
  5. Ihana mekko Lotalla ollut! :) ja onnea vielä! :)

    VastaaPoista