maanantai 5. lokakuuta 2015

2-v lahjat

No niin, jospa nyt viimeinkin saisin aikaiseksi kirjoittaa taaperon saamista syntymäpäivälahjoista, jospa tästä olisi apua jollekulle lahjaa pohtivalle.

Lotta on tällä hetkellä kovin innostunut kokkailuleikeistä ja saikin paljon lahjoja siihen liittyen. Ikean leikkikeittiö oli yksi lahjoista ja siinäpä onkin ollut mukava Lotan laittaa ruokaa.


Nämä puiset hedelmät ja kakut on olleet jo kovassa käytössä. Lotalle, äidille ja Venlalle on jokaiselle omat muffinssit, joista saada nauttia päivittäin.


Ikean kattilat Lotta sai vuosi sitten ja nyt niiden kaveriksi kaivattiin kauhoja jne, jotta ruuanlaitto sujuisi paremmin. Tähän asti kun keitoksia on sekoiteltu lusikalla. Myös nuo Ikean pehmoiset ruuat on aivan ihania ja niistäkin Lotta laittaa ruokaa joka päivä.

Duploja Lotta sai yhteensä kolmen paketin verran. Maatila, traktori ja kioski-paketit purettiin innokkaasti ja vaikkei äidin rakentamat kyhäelmät kauaa kasassa pysyneetkään, on jokaisesta sarjasta päässyt leikkeihin jotakin: eläimiä, autoja, ihmisiä, tuoleja jne. Vaikka duplot onkin hyvä ja pitkäaikainen lahja niin nyt äiti täällä toivoo, ettei enää joululahjaksi duploja (eikä kyllä muitakaan palikoita...). Näillä pärjäillään mainiosti hyvän aikaa, eikä uusille palikoille juuri nyt ole oikein edes säilytystilaa.






Lego

Lotta sai myös täydennystä vaatekaappiin: talvipipo, kauluri ja kurarukkaset tulivat todelliseen tarpeeseen, sillä nämä on olleet ostoslistalla jo hyvän aikaa. Lisäksi Lotta sai pari paitaa, housut ja Pikku Myy kylpypyyhkeen.



 
Viimeinen synttärivieras kyläili eilen ja toi lahjaksi ainakin äidin mielestä aika kivan jutun: magneettiset eläimet. Näillä on hyvä leikkiä keittiössä vaikka kun itse laitan ruokaa ja musta nää vaan on aivan ihanat! Kyllähän tuo Lottakin näyttää näillä tykkäävän leikkiä. ;)


Ps. Muovailuvahat näköjään unohtui, mutta sellaisiakin siis paketista löytyi ja muovailua on opeteltu ahkerasti. :)

10 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja, erityisesti nuo magneettieläimet! Olisivat varmasti hitti meilläkin. 😊

    VastaaPoista
  2. Hei noi magneettieläimet kiinnostaa. Onko tietoa mistä lahjanostaja ne on löytänyt? Olisi kyllä meillekin ihan osuva homma. :) Ja ihania lahjoja muutenkin pikkukokkailijalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ostettu täältä yhdestä paikallisesta liikkeestä, mutta nettikauppakin löytyy, tässä osoite :)

      http://www.pienikamari.fi

      Poista
    2. Mun on vielä pakko palata näihin magneetteihin. Menin sitten tilaamaan toisesta paikasta magneettieläimiä ja ne olikin sellasia toisiinsa kiinnittyviä magneetteja, ei jääkaappiin niin kuin olisin halunnut. Onhan nuo Lotan saamat eläimet juuri sellaisia jääkaappiin kiinnittyviä? Harmitti ihan vietävästi, kun avasin postin mukana tulleen paketin ja tajusin, että menin tilaamaan vääriä... :/

      Poista
    3. Joo nuo Lotan magneetit kiinnittyy jääkaappiin. Voihan harmi että olikin sitten erilaisia! :/

      Poista
  3. Todella ihania lahjoja. <3
    Itse ostan aika usein juuri pyyhkeen lahjaksi ja lisään siihen vielä jotain muuta mukavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyyhe on kyllä hyvä lahja, sille on ainakin käyttöä! Ja Lotta tykkäsi kovasti tuosta Pikku Myy pyyhkeestä. :)

      Poista
  4. Tosi kivoja lahjoja ja varmasti mieluisia! Liliankin sai todella samantyylisiä lahjoja :)

    Sulle on haaste mun blogissa :) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2015/10/blogitarina.html

    VastaaPoista