perjantai 28. kesäkuuta 2013

Verikokeita ja shoppailua

Aamulla kävin kilpirauhaskokeessa ja ottivat samalla koko veren kuvan. Maanantaina sit selviää, onko niissä jotain. Vähän surkeesti sitoi se hoitaja ton pistoskohdan: kun ajelin kaupunkiin, tunnustelin että ihan kun se tuntuis märältä ja kun sit katoin niin se töppö olikin ihan läpimärkä verestä! Vaihdoin siihen sit laastarin ja vuoti se vielä siihenkin. No, onneksi on nyt sentään loppunut. :)

Palkkapäivän kunniaksi yritin etsiä itselleni jotain tunikaa/paitaa legginsien kanssa käytettäväksi, ja vaikkei ihan sellaista löytynyt kuin olin ajatellut niin jotain kuitenkin. Alennuksesta tarttui mukaan myös taas yksi body ja housut huimalla neljällä eurolla.
 Aioin ostaa viimeinkin kauan haaveilemani harsopakkauksen, jossa oli ihana värisiä ja kuvioisia harsoja, mutta ne oli tietysti loppu. :( Tarkoitus oli ostaa myös tutteja, ne kun vaan on niin ihania eikä niitä ole vielä tullut hankittua, mutten löytänyt mieleisiä, joten nekin jäi vielä kauppaan. No onneksi tässä on vielä aikaa hankkia niitä! :D

Sit rupeskin yllättäen taas heikottamaan ja väsyttämään, joten lähdin kotiin. Hetken huilattuani jaksoin vielä kuitenkin tarttua imuriin ja sain viimeinkin siivottua tän kaamean sotkun! Tosin en jaksanut pestä lattioita, siinä vaiheessa piti luovuttaa... Nyt aionkin palkita itseni kylmällä juomalla ja kirjalla! Tässä kuva vielä siivousmasusta 27+4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti