lauantai 29. kesäkuuta 2013

Mahan kasvua

Huhhuh, alkaa tuo maha olla jo jonkin verran tiellä! Joni lähti jo aamulla katsomaan rallia ja mä suuntasin vanhempien luo kyläilemään. Siellä sit käytiin äiskän kanssa läpi mun ja veljieni vanhoja äitiyspakkauksia -80 luvulta (tai mitä niistä nyt oli jäljellä). Laatikot oli lattialla ja kun yritin niitä tuolilla istuen tonkia, maha todellakin otti vastaan! :D Mukaan lähti ainakin lakanoita pikkuiseen peittoon ja villavaatteita, joita mulla ei vielä ollutkaan. Myös parit hyvänä säilyneet potkuhousut ja muut vaatteet nappasin matkaani. Kastemekkoakin jo katselin, se on siis äitini virkkaama ja ollut meillä kaikilla lapsilla käytössä. Siihen oli vaan säilytyksessä tullut jokin tahra, toivottavasti se lähtee pesussa.

Maha oli tiellä myös, kun yritin kerätä pihalla metsämansikoita. Vähän väliä piti nousta seisomaan kun ei vaan pystynyt kykkimään. :D Joni pyysi mut mukaan viimeiselle pätkälle katsomaan rallia, joka siis ajettiin tässä ihan lähellä. Siellä sit yhdessä vaiheessa sain hyvän idean istua Jonin niskaan kun hän istui mättäällä. Mutta maha oli siinäkin tiellä!

Nyt oon onneksi sentään jaksanut ihailla ja ihmetellä tuota kovasti kasvanutta vauvamahaani. Mukavan sirona se on vielä toistaiseksi pysynyt, toivottavasti siitä ei ihan jättimäistä tulekaan, koska olo on tukala välillä jo nytkin. Tänäänkin sain keinutuolissa istuessani monta niin mojovaa potkua kylkiin ja ympäri vatsaa, että piti oikein pikkuista komentaa ottamaan vähän rauhallisemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti