maanantai 24. kesäkuuta 2013

27+0

28. viikko ei alkanut ihan niin hyvin kuin ois voinut toivoa. Päätin aamulla mennä töihin kokeilemaan viime viikkoisista iskiaskivuista huolimatta. Jo autoa ajaessa huomasin taas sen, että kivut häviää kun pari päivää lepää, mutta palaa heti kun erehdyt jotakin tekemään, tässä tapauksessa ajamaan autoa. Töissä istuminen oli aika tuskallista ja tuolista ylös nouseminen hankalaa. Päätin kuitenkin jaksaa päivän loppuun ja katsoa illalla tai huomenna aamulla tilannetta uudestaan.

Pari tuntia ruokatauon jälkeen ihan yhtäkkiä siinä tietokonetta näpytellessä mahaan rupesi sattumaan, tuli tosi huono olo ja rupesi pyörryttämään. Yritin ensin ihan vaan nojailla käsiin ja saada oloa sillä paremmaksi, mutta kun se ei auttanut, siirryin lattialle ensin istumaan ja lopulta makaamaan jalat koholla. Mahtoi olla tavaraa tuovien kuskien mielestä outo näky, kun yksi makaa lattialla jalat pystyssä. :D Välillä olo tuntui hieman helpottavan, mutta aina kun yritti nousta ylös, meinasi taju lähteä. Makoiltuani lattialla hyvän tovin pääsin viimein ylös vain joutuakseni palaamaan parin minuutin päästä takaisin lattialle. Lopulta pääsin kuitenkin ylös ja lähdin kotiin.

Mulla ei ole mitään hajua mistä tuo johtui, työpisteessäni ei säällä ole vaikutusta eli esim. tämänpäiväinen helle ei siellä tunnu. Olin myös syönyt ja juonut normaaliin tapaan. Vieläkin on vähän heikko olo muttei onneksi enää pyörrytä. Ihan kohta pitäisikin lähteä lääkäriin, tosin en tiedä tapahtuuko siellä muuta kuin kirjoitetaan sairaslomaa, jota loppupäivälle tarvitsin. Toivottavasti tää ei tuu toistumaan, oli tosi inhottava olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti