keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Sairaslomaa ja puuhastelua

Kävin tänään taas lääkärissä, kun ei tää olo oo tästä helpottanut. Muutenkin iskenyt ihan totaalinen väsymys, mitään ei jaksa ja kaikki asiat tuntuu stressaavan. Kai se vähän herätti itseäkin, kun mies eilen ilmaisi huolensa mun jaksamisesta ja olihan mun sit myönnettävä itsellenikin, etten oikeasti vaan kerta kaikkiaan jaksa. Jotenkin vaan tuntui pahalta myöntää se... Sain nyt vielä lähetteen kilpirauhaskokeisiin ja ensi viikon loppuun asti sairaslomaa. Vähän jo keveni mieli, kun nyt tietää olevansa kotona hieman pidempään ja töissäkin kävin jo ilmoittamassa. Sekin on ollut niin ahdistavaa, kun aina pari päivää kerrallaan on pitänyt saikkua ilmoitella töihin ja samalla oon potenut siitä huonoa omaatuntoa. En kyllä vielä ois halunnut jäädä saikulle, koska en halua joutua kelan sairauspäivärahoille kun raha-asiat muutenkin stressaa. Mutta katsotaan nyt ensi viikko, eihän siitä tiedä vaikka sitten olisikin jo ihan uudella tavalla virtaa.

Kävin ennen juhannusta ostamassa sitterin. Kuvassa väri näytti mustalta, jossa kirkkaanpunaiset reunat ja ajattelin, että kyllähän kirkkaanpunainen sopii ihan hyvin pojallekin. Paikan päällä väri olikin pinkki. :D No, oli sen verran halpa sitteri, että kyllä se mukaan lähti. Ja pinkki on oikeastaan ollut aika tykätty väri meillä, niin miehen kuin itsenikin mielestä, joten pitäähän se pikkumieskin opettaa heti tavoille. :)


Otin myös viimein itseäni niskasta kiinni ja laitoin ensimmäisen koneellisen vauvanvaatteita pyörimään. Josko niiden pikkuvaatteiden hypistely vähän vielä piristäisi. :) Ja ostin muuten alennuksesta vauvan huoneeseen sisustustarroja, enää pitäisi maalata seinät ja sitten läimiä tarrat seinään. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti