maanantai 22. elokuuta 2016

Piiiitkästä aikaa

Nyt on kyllä myönnettävä, että edellisestä postauksesta on niin pitkä aika, etten edes muista mitä olen viimeksi kirjoitellut. Kesän aikana on tietysti tapahtunut kaikenlaista, mutta laittelenpa nyt tähän kuvien muodossa pientä katsausta meidän kesään.

Heinäkuussa käytiin Etelä-Suomessa tätini luona tyttöjen ja äitini kanssa. Reissussa oltiin pari yötä ja siihen sisältyi myös käynti Linnanmäellä. Lotta on alkanut pelkäämään korkeita paikkoja (myös sylissä pukeminen pelottaa häntä...), joten tällä kertaa Venla taisi riemuita huvittelusta eniten.


Heinäkuussa käytiin myös kesän ensimmäisillä jätskeillä satamassa. Sama toistettiin parin viikon päästä ja Lotta kävi elokuussa vielä kummitätinsäkin kanssa jätskillä viettäessään päivän hänen kanssaan.


Yhden viikon ajan käytiin monta kertaa rannalla uimassa. Ensimmäisellä kerralla Venla ei suostunut edes hiekalla istumaan, vaan halusi olla vain rattaissa. Seuraavana päivänä Venla sitten keksi, miten hauskaa vedessä onkaan lotrata ja tytöstä kehkeytyi kunnon vesipeto. Lotta ui hienosti käsipohjaa. Pihassa meillä oli myös oma uima-allas. Harmi, että rantakelit jäi niin vähäisiksi.Puistoissakin on kesän aikana käyty ja tietenkin leikitty myös omassa pihassa.
Lotalla on ollut kesän aikana kolme silmätulehdusta ja yksi korvatulehdus, Venlalla yksi silmä- ja yksi korvatulehdus. Terveyskeskuksessa ollaan siis rampattu, mutta onneksi nyt tuo kierre on selätetty.


Venla on oppinut kävelemään, joten vauhtia riittää. Sen myötä nyt oikeastaan ensimmäisen kerran Lotan ja Venlan leikit ei aina suju yksiin, sillä Lotta on alkanut töniä kävelevää Venlaa. Venlalla on kova eroahdistus ja haluaisi olla vain sylissäni ja tietenkin tississä kiinni. Imetän siis edelleen, niin päivällä kuin yölläkin, sillä en vain jaksa alkaa vieroittaa. Ehkä sitten joskus...


Odotan jo innolla arjen alkamista. Lotta jatkaa kerhossa kahtena päivänä viikossa ja Venla aloittaa muskarin. Minä jatkan kuorossa ja aloitan myös itse "uuden" harrastuksen monen vuoden tauon jälkeen. Hieman jännittää, kuinka se sujuu.

Eilen me purettiin meidän keittiö ja tänään alkoi remontti. Seuraavat 2-3 viikkoa varmaan luuhataan ympäri kyliä, sillä eipä siellä remontin keskellä kovin kivaa ole päiviään viettää, eikä meillä edes ole ruuanlaittomahdollisuutta. Toivotaan, että remonttiaika menisi joutuisasti ja pian päästäisiin laittamaan ruokaa uudessa keittiössä.4 kommenttia:

 1. Se olin minä, kun teidän perään huhuilin. Luin myös vastauksen kommenttiini. :) Luulin jo että jotain vakavaa on tapahtunut tai olet lopettanut bloggauksen kokonaan. Kiva kun näin kuitenkaan ei ollut käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei onneksi mitään sen kummempaa ole tapahtunut, väsymystä ja aikaansaamattomuutta vaan. Mutta josko se tästä taas, kiva kun ainakin sinä olet siellä vielä lukemassa ja perään kyselemässä. :)

   Poista
 2. Oi ihanaa, uusi oman mielen mukaan tehty keittiö olisi niin ihana :) Vaikka se remppa-aika ei varmaan niin kauhean ihana olekaan, etenkään pienten lasten kanssa :S Innolla jään odottelemaan uuden keittiön esittelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä uutta keittiötä on odotettukin. :D ja esittely siitä nähdään varmasti myös täällä :)

   Poista