lauantai 7. toukokuuta 2016

Pitkästä aikaa

Ohhoh, Edellisestä postauksesta onkin jo reilusti aikaa... Voisin syyttää kirjoitustauosta väsymystä tai motivaation puutetta, mutta en oikeasti edes tiedä, miksen ole käynyt kirjoittamassa. Joo, meillä on nukuttu erityisen huonosti viime aikoina ja väsymystä kyllä riittää, enkä oikein ehkä ole tiennyt, mitä kirjoittaisin. Ne pienet omat hetket mitä olen saanut, jos lapset on nukkuneet päiväunet, on tullut käytettyä ihan vaan lepäillen (ja joskus vähän siivotenkin). Blogi on kyllä käynyt mielessä, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. No mutta, nyt sitten vähän kuulumisia ja kuvia. :)
Me ollaan ulkoiltu paljon, niin omalla pihalla kuin myös käyty puistoissa ystävien kanssa. Erään puistoilun päätteeksi oli pakko pyörähtää pikaisesti kaupassa ennen kotiinlähtöä ja Venla raukka nukahti ostoskärryihin. 
Vappua vietettiin kotona parin ystävän kanssa syöden. Tytöt saivat vappupallot ja etenkin Venla leikkii pallollaan jatkuvasti. Vappupäivänä mulla oli ensimmäinen konsertti kuoron kanssa, johon keväällä liityin.Helatorstaina sain pestyä ikkunat ulkopuolelta (kuka pesis sisältä?), kun Jonillakin oli vapaata ja leikki tyttöjen kanssa ulkona sen aikaa. Myös eilisen perjantain Joni oli vapaalla ja käytiin testailemassa Lotalle pyörää. Mukaan sitten lähtikin potkupyörä, jolla on jo ahkerasti treenattu ajamista. Mä olin jo aiemmin ostamassa Lotalle fb-kirppikseltä potkupyörää, mutta kun näytin Lotalle siitä kuvan, hän ilmoitti haluavansa punaisen (kyseinen pyörä oli valkoinen jossa vähän sinistä). En sitten uskaltanut ostaa väärän väristä, ettei pyörä jäisi sen takia käyttämättä... Mutta nyt on punainen pyörä, sillä "minä pidän punaisesta niin paljon!".

Nukuttu on tosiaan hieman heikonlaisesti. Venlalle on tullut neljä hammasta parin viikon aikana, joten hän on roikkunut tississä kiinni yöt läpeensä. Lotta taas alkoi jossain vaiheessa tulla yöllä meidän väliin nukkumaan, mikä sinänsä on ok vaikka mulle jäikin aika pieni tila tyttöjen välissä. Mutta lopulta homma meni siihen, ettei Lotta enää tullut itse vaan huusi vaan sängyssään ja hänet piti hakea sieltä. Mulla meni hermot koko touhuun ja nyt on sänkyjä kanneltu joka päivä eri huoneisiin, mutta toimivaa ratkaisua ei kyllä vielä ole löytynyt. Toivotaan, että yöt tästä parantuisivat ja saatais kaikki nukkua mahdollisimman hyvin.

Tänäänkin näyttäisi paistavan aurinko, joten pihalla varmasti ollaan taas. Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä ollut niin ihanat ulkoilukelit, onnea on oma pieni piha minne pääsee ulkoilemaan oven avaamalla :)

    Toivottavasti yöt siitä rauhoittuisivat taas! :/

    VastaaPoista