keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joululahjatoiveita

Tästä postauksesta ei nyt tule sellaista kuin piti. Tein tämän jo aiemmin luonnoksiin, jonka jälkeen lahjalistaan tuli muutoksia, mutta sitten me sairastuttiin johonkin kammottavaan virustautiin ja ollaan maattu viime torstaista asti sängynpohjalla. Nyt en enää jaksa muuta kuin tökerösti kommentoida lahjatoiveiden perään joitakin huomioita ja julkaista tämän surkean listan, josta ehkä jollekin kuitenkin toivottavasti on apua. :D

Lotalle


Lotta on jo jonkin aikaa tykännyt leikkiä muumitalolla ja -laivalla, ja siitä lähtikin ajatus siitä, että nukkekoti voisi olla tarpeellinen. Minun lapsuuteni nukkekodin (oli muuten tuollainen Lundby) rippeetkin löytyvät, mutta sen kunnostamisessa olisi sen verran iso homma, että se jääköön tällä kertaa. Niinpä Lotan toivelistalta siis löytyy nukkekoti sekä kalusteita ja asukkaita. (Nukkekodista nyt luovuttiin, sillä Lotta saa yhden toisen jutun, enkä keksi mihin nukkekoti mahtuisi. Ehkä nukkekotia toivotaan synttärilahjaksi tai vuoden päästä jouluksi, ja silloin pitää suunnitella homma niin, että jos joku ostaa nukketalon, tuo jotkut muut kalusteita ja asukkaita.)

Nukkekoti Etola 
Lundby nukkekoti BR-lelutLotta pitää myös roolileikeistä, joten erilaiset roolivaatteet kelpaisivat varmasti tytölle. Etenkin prinsessamekkoja Lotta on ihastellut kaupoissa. (Prinsessamekko paketissa.)

Prinsessamekko H&M

Meillä leikitään myös paljon kauppaa, joten kaikki kauppaleikkeihin liittyvä lisättäköön listalle. Erityisesti kassakoneelle olisi tarvetta.

Fisher price kassakone BR-lelut

Lotta fanittaa tällä hetkellä Ryhmä Hauta, joten häntä varmasti ilahduttaa kaikki kyseiseen sarjaan liittyvä. Vaatteet, pyyhkeet, dvd:t, lelut, taskulamput, ihan mikä tahansa. Lotan suosikkihahmo ainakin tällä hetkellä on Samppa. (Paketista löytyy vahtitorni ja myös Samppaa on toivottu.) Tähän muuten pakko mainita, että minusta on typerää, että Ryhmä Hau lelut löytyy joistain paikoista "poikien lelut" kategoriasta. Ja vielä tyhmempää on, että vaatteissa on tytöille vain vaalenpunaisia Kaja-vaihtoehtoja, kun taas pojille löytyy paljon eri vaihtoehtoja. Lotan lemppari paita on hänen itse poikien puolelta valitsemansa tummansininen paita, jossa on useampi Ryhmä Haun hahmo.

Ryhmä Hau Samppa BR-lelut


Luistelu tuntuu myös olevan nyt kova juttu ja senpä takia tarvitaan ehdottomasti jääkiekkokypärä sekä lapselle sopiva maila. (Toiveet välitetty tontuille.)Venlalle

Venla kaipailee juniori kokoista peittoa ja tyynyä. Myös junnukokoiset lakanat tulevat tarpeeseen nyt, kun molemmat lapset käyttävät samaa kokoa.

Ciraf pussilakanasetti Prisma

Duplot on myös aina toimiva lahja. Tällä hetkellä leikkeihin kaivataan isoa alustaa ja lisäksi etenkin Venla on kylässä tykännyt leikkiä isoilla duplo-eläimillä, joita löytyy esimerkiksi tästä Duplon "Maailman ympäri"-sarjasta. Pienempiä eläimiä meiltä löytyykin jo melkoinen joukko. ("Maailman ympäri" duplot löytyy paketista.)

Duplo Maailman ympäri BR-lelut

Venlan lahjalistaa olikin yllättävän vaikea koota. Leluja ja kirjoja löytyy jo jos jonkinmoista ja tulihan näissäkin listoissa jo muutama lisää.  Yllämainittujen lisäksi mukavia paketteja voisi olla esimerkiksi lahjakortit vaateliikkeisiin ja vaatteet.  Ja toki isommat lahjat, kuten nukkekoti tai tuollainen iso Duplo-paketti voisivat olla myös molemmille tytöille yhteiseksi osoitettu, näin voitaisiin ehkä päästä myös hieman pienemmällä lahjojen määrällä. :)

Pakko muuten vielä mainita tähän loppuun, että on uskomatonta, miten viisi päivää voi elää aivan kammottavan kaaoksen keskellä ja olla välittämättä siitä. Ja heti kun olo on sen verran parempi että kykenee itse keittämään itselleen teen, huomaa minkälaisessa sikolätissä sitä on viime päivät eletty. :D Joulusiivousta kohti siis, hitaasti mutta varmasti!

Ps. Sairastelusta johtuen meidän joulukortit eivät ehdi postiin. Yritetään siis toimittaa niitä muilla tavoin, kunhan nyt ensin saataisiin loput valmiiksi. ;)

2 kommenttia:

 1. Tuo on muuten tosi tyhmää, että vielä nykyäänkin pienten lasten vaatteet jaotellaan värin mukaan ja miksi oletetaan, että kaikki tytöt tykkää siitä tyttökoirasta?
  t. Katkera, kun ei pienenä saanut vihreää Zorro oloasua joululahjaksi, koska se oli poikien puolella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, typerää. Ja harmi että sinullakin on tuollainen kokemus ja on jäänyt mieleinen lahja saamatta sen takia, että se on jaoteltu pojille kuuluvaksi. :/

   Poista