maanantai 14. marraskuuta 2016

Isänpäivä

Me vietettiin eilen pitkästä aikaa koko päivä ihan vaan kotosalla ja vieläpä koko perheen voimin. Venla ja minä herättiin ensimmäisinä ja Lotta tuli pian perästä. Kun kerroin Lotalle, että nyt on isänpäivä, olisi Lotta halunnut heti juosta herättämään isin. Sain kuitenkin houkuteltua tytöt ensin aamupalan tekoon ja itse asiassa tytöt söivätkin aamupalan jo tässä vaiheessa. Tämä vuosi oli ensimmäinen, kun jaksoin edes ajatella minkään "hienomman" aamupalan tekemistä, mutta nyt sitä olikin oikein kiva tehdä. Tein siis isänpäivän kunniaksi aamupalaksi karjalanpiirakoita, uunimunakasta, croissantteja ja laitoin esille hedelmiä ja leivänpäällisiä.

Kun aamupala oli valmis, lähdettiin tyttöjen kanssa herättämään Jonia. Lotta oli tehnyt kerhossa tosi hienon kortin ja Venlan kanssakin maalailtiin muskarissa kortti isälle. Rauhallisen aamupalan jälkeen lähdettiin luistelemaan. Viime talvena kävin Lotan kanssa pikaisesti testaamassa luistimia: silloin Lotta jaksoi olla luistimilla noin minuutin. Nyt oltiin pidempään ja Lotta meni jo tosi hienosti, välillä isän kanssa, välillä minun kanssa ja vähän matkaa jopa itsekseenkin. Venlakin tykkäsi "luistella" meidän sylissä. Kotipihassa Lotta halusi vielä kokeilla suksiakin.

Loppupäivä leikittiin ja pelailtiin paljon yhdessä ja saunottiin. Illalla käväistiin vielä ulkona ja iltapala syötiinkin "retkellä" olohuoneessa.


Lotta oli aivan haltioissaan koko päivästä ja ihana päivähän se olikin. :)

4 kommenttia:

  1. Oi, ihana isänpäivä. :) Meillä on jo kyselty luistinten perään, mutta täällä ei vielä ole luistelupaikkoja tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä meidänkin luistelupaikka taitaa jälleen olla talven ensimmäinen, täällä ollaan aina ajoissa jään suhteen. :D

      Poista