torstai 13. helmikuuta 2014

Torstai

Tänään käytiin taas vauvapiirissä, tällä kertaa paikalla oli suuhygienisti kertomassa lasten hampaiden hoitamisesta. Vaikkei meillä vielä niitä hampaita olekaan, niin oli ihan hyvä jo vähän kuulla asiaa aiheeseen liittyen. Lotta heräsi kahdeksalta ja nukahti vasta puoli kymmeneltä matkalla autoon. Ei siis ehtinyt nukkua ennen vauvapiiriä kuin parikymmentä minuuttia ja oli koko piireilyn tosi väsynyt. Alkuun jaksoi hieman hengailla lattialla ja tutustua muihin vauvoihin, mutta sitten alkoi hirveä väsykiukku ja taistelu unta vastaan. Sain Lotan viimein hetkeksi nukahtamaan ja lähtiessämme nukahti taas heti autoon.




Kotimatkalla pyörähdettiin kirpparilla ja Lotta nukkui sielläkin koko ajan.

Name Itn mekko koko 68 ja farkut koko 80

Brion toukka ja vaunulelu


Nyt sitten selvisi myös pitkien päiväunien syy. Flunssa on nimittäin rantautunut meillekin. Puhuin hetki sitten anopin kanssa puhelimessa ja sanoin, ettei Lotta ole vielä räkäinen, vähän vain kuulosti päikkäreille laitettaessa röhäiseltä. No, päikkäreiltä heräsikin sitten räkää valuva röhisevä ja yskivä pikku neiti. Ei taideta päästä tänäkään lauantaina uimaan, mikä kyllä harmittaa, koska ensi viikolla uintia ei ole, eli meille tulee sitten kolmen viikon tauko. Juuri kun uiminen alkoi sujumaan... No, tärkeintä kai kuitenkin on parannella neitokainen rauhassa.

Vauva- ja erityisesti blogimaailmassa pyörii hurjana juttuja lastenvaatemerkeistä. Itse olen ostellut vaatteita paljon kirppareilta, enkä sieltäkään merkkivaatteita. Käytössä on myös paljon H&M:n, Lindexin ja KappAhlin vaatteita, jonkin verran myös markettikamaa. Mielestäni vaatteet kestää riittävän hyvin, eivätkä maksa liikaa. Tänään kaivoin kuitenkin kaapista kummityttömme äidiltä saatuja vaatteita ja käteeni osuivat Me&I:n body sekä housut ja koin jonkinlaisen valaistumisen. Näähän tuntuu aivan mielettömän hyviltä! Kangas on ihanan pehmoisia ja joustavaa. 

Me&I body ja housut


Olen myös tykästynyt Polarn O. Pyretin raitoihin, vaikkakaan yhtään sellaista vaatetta meiltä ei löydy. Yhdet PO.Pin housut ollaan saatu, ne puin Lotalle ensimmäisen kerran tällä viikolla ja myös ne tuntuivat laadukkaammilta (yllätys yllätys!) kuin meidän normivaatteet.

Polarn O. Pyretin housut

Kuitenkin lahjaksi saatu PO.Pin body tuntuu musta ihan yhtä venyvältä ja vanuvalta kuin mikä tahansa muu vaate.

Polarn O. Pyretin body ja farkkumekko (ihana :))

Onneksi en ainakaan vielä ole hurahtanut näihin tai mihinkään muihinkaan merkkivaatteisiin. Minulla on mielikuva siitä, että ne maksavat paljon enemmän kuin mitä haluan vauvanvaatteista maksaa. Oikeasti en edes tiedä, minkä hintaisia nuo vaatteet ovat, mutta ehkä on parempikin etten tiedä. ;)

Laitoin häämatkakuvat ja hääkortit albumiin Lotan avustuksella


Nyt tuo pikku neiti kiljuu isän sylissä siihen malliin, että kai se on mentävä hätiin. Lotta on ollut illan todella itkuinen, toivottavasti Panadol auttaa...

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa vaan sitten maaliskuussa niille Me&I-kutsuille! :D Ainakin katsastamaan hintoja jos ei muuta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelottaa jo valmiiks että mitäs sitten jos mä hurahdan niihin... :D

      Poista