torstai 9. tammikuuta 2014

Treffit

Eilisiltana Lotta nukahti taas ennen yhdeksää itsekseen ja heräsi reilun puolen tunnin päästä syömään. Jälleen kuitenkin kakka sekoitti pakan ja sitten valvottiinkin puoli kahteentoista asti.

Myöhäisestä nukahtamisesta huolimatta heräiltiin tänään taas yhdeksältä ja käytiin Lotan kanssa suihkussa. Tai no, Lotta kävi kylvyssä ja minä suihkussa. :) Puuhailtiin normaalit aamupuuhat ja Lotta leikki lattialla kun mä söin aamupalaa. Yleensä Lotta nukahtaa melko pian ensimmäisille pienille unille, mutta tänään sitkutti hereillä, vaikka oli selvästi väsynyt. Odotin, että nukahtaisi, jotta mä pääsisin viemään vaunut autoon ja lisäämään tuulilasinpesunestettä, ennen kuin lähdettäisiin kaupunkiin. Lotta ei kuitenkaan tahtonut nukahtaa, joten jätin lattialle leikkimään kera itkuhälyttimen ja lähdin koirat mukanani autolle. Nostin vaunut peräkonttiin ja menin lisäämään pesunestettä. Hetken päästä huomasin, että Nellaa ei näy missään ja Ninni pyörii yksinään jaloissa. Luulin Nellan menneen autoon (se menee aina peräkonttiin koska haluaa mukaan), mutta ei ollut peräkontissa eikä takapenkilläkään. Huusin Nellaa, mutta mitään ei näkynyt. Naapurin koira rupesi haukkumaan, joten oletin Nellan olevan siellä. Ihmettelin kuitenkin, miksi Ninni pyörii auton ympärillä ja päätin katsoa autosta vielä kerran. Ja siellähän se Nella oli, vaunujen takana peräkontissa ihan hiljaa. Meinasi vissiin tulla salamatkustajana mukaan. :D Koko sinä aikana, kun oltiin ulkona, ei itkuhälytin hälyttänyt kertaakaan ja Lotta leikki tyytyväisenä siinä, mihin olin sen jättänytkin. Haettiin unta myös keinutuolissa, mutta eihän isot tytöt nyt mitään päikkäreitä nuku! ;)



Lopulta Lotta nukahti kesken ruokailun ja aloin samalla valmistella lähtöä. Käytiin kaupungissa tapaamassa paria muuta äitiä, toisen poika Kasper on tasan kuukauden Lottaa vanhempi ja toisen tyttö Vilma kolme viikkoa vanhempi. Lotta nukkui alkuajan vaunuissa, mutta heräsi lopulta ihmettelemään, mihin oltiinkaan tällä kertaa tultu ja ketä nuo toiset pikkuihmiset on. Oltiin kahvilan yläkerrassa ikkunan vieressä ja Lotasta oli tosi jännittävää katsella alhaalla kulkevia ihmisiä.  Lotta käyttäytyi tosi hienosti sen reilun kaksi tuntia, jotka kahvitteltiin ja kun väsy lopussa iski, nukahti suht kivuttomasti vaunuihin. Taisi ollakin jännittävä reissu, koska Lotta heräsi vasta nyt, eli nukkui reilut kaksi tuntia vaikka nukkui jo kahville mennessä normaalia pidempään. Ja jäihän sillä kyllä ne aamunkin päikyt väliin.

Nytpä me jatketaan iltaa leikkien merkeissä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti