sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Synttärit ja rippijuhlat

Jee jee, tänään täytän 26-vuotta. :)

Perjantai meni koirien kanssa touhutessa ja pakkaillessa. Hirvee homma aina yrittää saada kaikki tarpeellinen mukaan varsinkin tällaisissa tapauksissa, kun on menossa esim. juhliin mutkien kautta. No, onneksi ne tärkeimmät kai tuli mukaan, kohtahan se nähdään kun aletaan valmistautua... Koirilla riitti vauhtia perjantainakin ja matkaevääksi mä kävin hakemassa mansikoita, jotka kyllä tuotti pienoisen pettymyksen. Perjantaina matkattiin siis Jonin vanhemmille.



Lauantaina lähdettiin ajamaan Vantaalle ja ihan yllättävän hyvin mä jaksoin. Ei pysähdytty kuin pari kertaa. Tietty selkä tuli kipeeksi välillä, mutta kun vaihtoi hieman asentoa niin jaksoi taas hetken istua. Tosin illalla nukkumaan mennessä kyllä huomasi, että on tullut tehtyä jotain mikä ei ole hyväksi selälle, sattui nimittäin jonkin verran päästä makuuasentoon. Onneksi se kipu kuitenkin hellittää makoillessa.


Nyt oottelen että tuo Joni tuosta heräilee. Eipä meillä onneksi vielä mikään kiire ole. Tänään siis suuntana Siuntio ja mun serkun rippijuhlat. Kirkko jätetään tällä kertaa väliin, en halua rääkätä selkääni kovalla penkillä istumisella tai ylipäätään istumisella yhtään enempää kuin tarvii. Ajoa edessä ensin reilu tunti, sitten juhlat ja sit vielä piiiitkä matka hakemaan eläimiä anoppilasta. Noh, eiköhän tästäkin hengissä selvitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti